domingo, 18 de noviembre de 2012

(Independencia Catalana) Las juventudes d'Esquerra publican un vídeo animado para convencer a los indecisos

Las JERC difunden 'sis raons per convèncer un indecís' para conseguir situarse como principal partido de la oposición en la Generalitat.

Ver Video:


Las Juventuts d'Esquerra Republicada de Catalunya han publicado un vídeo titulado 'sis raons per convèncer un indecís' (seis razones para convencer a un indeciso), en el que explican los principales argumentos por los que los ciudadanos deben votar a su partido en las elecciones a la Generalitat de Catalunya del próximo 25 de noviembre.

En la animación aseguran que ERC es la única formación política que siempre ha llevado en su programa electoral la independencia de Catalunya, que todos los votos del partido se transformarán en diputados independentistas o que, con el proceso, conseguirían reducir el paro del 22% al 12%.



C.U.P - A.E:
Candidatura de Unidad Popular - Alternativa de Esquerra - Izquierda

Resum del programa polític

Per la Construcció Nacional

1. Independència nacional per als Països Catalans

Forçarem la ruptura dels Països Catalans amb els estats ocupants a través de l'exercici del dret a l'Autodeterminació del poble català. Defensarem que només junt amb la consecució de l'emancipació social serà possible reeixir en el procés per construir la independència nacional.

2. Una república dels Països Catalans per una democràcia real i directa

Fomentarem i facilitarem la creació dels mecanismes que permetin generar un procés constituent per establir les institucions polítiques comunes que permetin a la societat catalana governar-se. Treballarem per l'establiment dels mecanismes que permetin la construcció d'una societat plenament democràtica a partir de l'exercici de la democràcia real, popular, horitzontal, participativa, directa, activa i inclusiva. L'evolució de tota societat plenament democràtica és el socialisme.

3. Per l'Europa i la Mediterrània Solidàries dels pobles lliures

La CUP - Alternativa d'Esquerres rebutja formar part de la Unió Europea, l'Euro, l'OTAN i l'Euroexèrcit. L'actual projecte de la UE és un projecte al servei del capitalisme i el neoliberalisme. Rebutgem les polítiques del BCE, FMI i el BM. Treballarem per un marc de relacions euromediterrànies dels pobles lliures. Promourem el tancament de totes les bases militars, i la construcció d'una societat que potenciï la cultura de la pau, la cooperació i la solidaritat internacionalista.

Mayoría absoluta de las fuerzas del soberanismo catalán para las elecciones de éste 25N

SONDEO ELECTORAL DEL GESOP
La mayoría de CiU sigue sin ser absoluta y ERC supera al PSC

El Periódico de Catalunya



La CUP con dos escaños en el sondeo de El País

CiU, lejos de la mayoría absoluta



LA AFIRMACIÓN DE LA INDEPENDENCIA POLÍTICA, ECONÓMICA Y CULTURAL, DE LA SOBERANÍA PARTICULAR DE LOS PUEBLOS, ES LA BASE PARA DISCUTIR UN FEDERALISMO AUTÉNTICO.
CATALUNYA ES UN EJEMPLO PARA ENTRE RÍOS Y PARA LOS PUEBLOS DEL MUNDO.
(F.A.E - Cimarrones)

No hay comentarios: